Utrechtse Cultuurlening aanvragen

Op basis van de informatie op deze website kunt u bepalen of u op inhoudelijke gronden in aanmerking komt voor de Utrechtse Cultuurlening. Kijk hiervoor op de pagina voorwaardenBij twijfel kunt u voor meer informatie en vragen contact opnemen met Ronald Rommes van het K.F. Hein Fonds: 030 2322114.

Voor het doen van een aanvraag vult u het formulier in via de link naar Cultuur+Ondernemen (Eefje Korsten) : https://form.jotformeu.com/70802778334359.

 

N.B.: De gevraagde documenten zoals inschrijving Kamer van Koophandel, bankafschriften etc. mogen niet ouder zijn dan 3 maanden

Na het indienen van de aanvraag

Het kan zijn dat door het K.F. Hein Fonds of door Cultuur+Ondernemen contact wordt opgenomen voor aanvullende informatie. Als de aanvraag volledig is, door het K.F. Hein Fonds inhoudelijk akkoord wordt bevonden en aan de voorwaarden voldoet, wordt deze door Cultuur+Ondernemen getoetst op financiële haalbaarheid en wordt beoordeeld of de aanvrager voldoende besteedbaar inkomen heeft om de lening te kunnen aflossen binnen de gestelde aflossingstermijn. Als ook de uitkomst van de financiële toets door Cultuur+Ondernemen positief is, wordt een leenovereenkomst aangeboden. Deze leenovereenkomst is maximaal drie maanden geldig.

Afdrukken