Bijeenkomst Cultuurfinanciering

Ben je kunstenaar, ondernemer of organisatie in de culturele sector in de provincie Utrecht? En wil je je droom realiseren en verder groeien? De Utrechtse Cultuurlening kan je helpen, met financiering, maar ook training, advies en coaching in cultureel ondernemerschap. Het K.F. Hein Fonds, Cultuur+Ondernemen en SWK030 organiseren met het Hof van Cartesius op dinsdag 13 november een informatiebijeenkomst over de Utrechtse Cultuurlening. Kunstenaars, creatieven en cultureel ondernemers die een droom willen realiseren kunnen informatie krijgen over financieringsmogelijkheden, vragen stellen en andere makers ontmoeten.

Cultuur+Ondernemen zal vertellen over diverse financieringsmogelijkheden, waaronder de cultuurlening. Een leningnemer zal vertellen over de eigen ervaringen met ondernemerschap en financiering. Tijdens een borrel achteraf is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en medewerkers van Cultuur+Ondernemen, het K.F. Hein Fonds en SWK030 te spreken over je droom.

Wat: informatiebijeenkomst cultuurfinanciering
Voor wie: kunstenaars, creatieven & cultureel ondernemers
Wanneer: 13 november, 16:00 – 18:00 uur (inclusief borrel!)
Waar: Hof van Cartesius, Vlampijpstraat 94, Utrecht

Aanmelden
Er is beperkt plek dus meld je snel aan via de aanmeldknop op de website van Cultuur+Ondernemen. Zonder tegenbericht word je dan op de deelnemerslijst geplaatst. Bij te veel aanmeldingen wordt er een wachtlijst gemaakt.