Bijeenkomst Cultuurfinanciering

Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen het K.F. Hein Fonds en Cultuur+Ondernemen over de verschillende mogelijkheden en delen culturele partijen uit de praktijk hun financieringservaringen.

Het K.F. Hein Fonds, De Plaatsmaker en Cultuur+Ondernemen organiseren op dinsdag 2 juli een informatiebijeenkomst over Cultuurfinanciering. Kunstenaars, creatieven en culturele organisaties die een droom willen realiseren en willen groeien, krijgen informatie over passende financieringsmogelijkheden.

Het is niet slim om van slechts één inkomstenbron afhankelijk te zijn. Hoe stel je een goede financieringsmix samen? Welke vorm van financieren past bij jou en jouw project en je specifieke financieringsbehoeften? Waar liggen jouw kansen? Tijdens deze informatiebijeenkomst kom je te weten waar jouw financieringskans ligt en hoe je hierbij hulp kunt krijgen. Er is natuurlijk ruimte om tussendoor en tijdens een aansluitende borrel vragen te stellen en om met elkaar in gesprek te gaan.

Sprekers:

Arna Notten, moderator en directeur De Plaatsmaker
Ronald Rommes, adviseur bij het K.F. Heinfonds, vertelt meer over de subsidiemogelijkheden vanuit het K.F. Heinfonds
Renate Timmer, adviseur bij Cultuur+Ondernemen, vertelt meer over de nieuwe Culturele Financieringswijzer en alle overige financieringsbronnen op de culturele kapitaalmarkt, waaronder de Utrechtse Cultuurlening

Andere sprekers worden nog aangekondigd.

Wat: informatiebijeenkomst cultuurfinanciering
Voor wie: kunstenaars, creatieven & cultureel ondernemers
Wanneer: 2 juli, 16:00 – 18:00 uur (inclusief borrel!)
Waar: De Vrijhaven, Nijverheidsweg 6 in Utrecht

Aanmelden
Er is beperkt plek dus meld je snel aan via de aanmeldknop op de website van Cultuur+Ondernemen. Zonder tegenbericht word je dan op de deelnemerslijst geplaatst. Bij te veel aanmeldingen wordt er een wachtlijst gemaakt.