Workshop financiering van cultureel ondernemerschap

Er zijn voor kunstenaars, creatieven en cultureel ondernemers verschillende financieringsmogelijkheden. K.F. Hein Fonds, Cultuur+Ondernemen en SWK030 organiseren op donderdag 8 maart en op dinsdag 27 maart een workshop over de mogelijkheden van leningen voor de financiering van cultureel ondernemerschap. We brengen je op de hoogte van verschillende financieringsmogelijkheden, met name de Utrechtse Cultuurlening, en de eisen waaraan aanvragen voor financiering moeten voldoen.

Beide bijeenkomsten beginnen om 16 uur en zullen ongeveer een uur duren. Na afloop is er een borrel. De workshop op 8 maart is bij het K.F. Hein Fonds : Maliesingel 28, 3581 BH, Utrecht. De workshop op 27 maart is bij SWK030 : Lauwerecht 12, 3514 BB, Utrecht.

Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar info@utrechtsecultuurlening.nl ten aanzien van Ronald Rommes. Zonder tegenbericht wordt u dan op de deelnemerslijst geplaatst. Bij te veel aanmeldingen wordt er een wachtlijst gemaakt.

Een eerdere versie van deze workshop werd georganiseerd op 2 februari 2017. Zie voor een impressie hiervan : http://www.cultuur-ondernemen.nl/verslag-workshop-financiering-cultureel-ondernemerschap-bij-kf-hein-fonds